2008. február 5., kedd

SPORT TÁNC - Egy újdonság Pátyon

2007 szeptemberétől az ovisok, idén januártól pedig már az iskolások is megismerhették a Sport tánc órákat. A Pátyon újdonságnak számító foglalkozást Péterfy Judit szakedző mutatja be:
Edzéseinket azoknak az óvodás és iskoláskorú fiúknak és lányoknak ajánljuk, akik tele vannak energiával, szívesen és sokat mozognak lendületes és ritmusos zenére. Az edzéseken a gyerekek helyes testtartására, a koordinációs képességük és a ritmusérzékük fejlesztésére nagy hangsúlyt fektetünk, játékos keretek között. Szégyenlőségük, gátlásosságuk leküzdésére is tökéletes, mert heti 2 alkalommal a társaik, fellépéseken a közönség előtt mutatják be gyakorlataikat. Így kialakul bennük egy egészséges önbizalom. Az esztétikus mozgás pedig mindennapjaik részévé válik.
Szívesen bemutatjuk tudásunkat, helyi rendezvényeken, pl.: idősek otthonában, sportnapokon, fesztiválokon, megnyitókon, farsangi bálokon vagy jótékonysági rendezvényeken. Gyönyörű, csillogó fellépő ruhában táncolnak tanítványaink. Szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a ritmusos zenére ügyesen előadott táncukkal, egyszerre végrehajtott akrobatikus mozdulataikkal - formációban, párosban vagy páros formációban -, így nagy sikert aratnak a nézők körében.
Nyár elején sporttáborba utazunk, ahol nagyon jó hangulatban töltünk el 5 napot. A nyári szünet utolsó 2 hetében napközis jellegű tábort tartunk, ahova szintén szeretettel várunk minden gyereket.
Nagy örömmel tölt el, hogy a fiúk is nagyon ügyesek és szép számmal vesznek részt az edzéseken! Őket, és a lányokat is bíztatom, hogy jöjjenek, próbálják ki ezt a mozgásformát!
Az edzések időpontja:
Ovisoknak: kedd-szerda 15.30-16.30 az Új óvoda tornatermében,
Iskolásoknak: kedd 16.45-17.45 ,
péntek 16.30-17.30 a Bocskai Általános Iskola tornatermében.
Bővebb információ: Péterfy Judit szakedzőnél, tel.: 30/9506 966, bogar11@t-online.hu
(Kálmán Dóra)

Nincsenek megjegyzések: