2008. március 4., kedd

PÁTYI PROGRAMAJÁNLÓ – Mami-nők vagyunk!

Február elején elindult Pátyon egy program, mely sok kismama érdeklődésére számot tarthat.
A program célja, a kismamák, kisgyermekes anyukák önbizalmának növelése, önértékelésük javítása, melyre azért lehet szükség, mert a kismama lét egymással ellentétes érdekű szerepeket ölt a nőre. Kismamaként elsődlegesen meg kell felelni anyaként ugyanakkor feleségként, szerelmi társként, háziasszonyként és nem utolsó sorban „önmagaként”, saját magának. Ha a mérleg jelentősen elbillen egyik szerep javára, a másik oldal/ak/on önértékelési- vagy egyéb problémák adódhatnak.
Sokkal jobb teljesítményre képes a nő élete minden színterén, ha tudatosítani tudja magában a diszharmónia okait, és azokra megoldást tud találni. Ehhez nyújt segítséget a Mami-Nők program, melyben a kismamák korszerű, élvezetes módszerekkel, felszabadító csoportos formában, szakember vezetésével hozhatják felszínre magukból öntudatosabb, határozottabb, pozitívabb személyiségüket. A foglalkozás ideje alatt a gyermekek számára helyben, játszóházi foglalkozást biztosítunk.
A program kipróbált, 2006-ban az innovatív Kismama Reintegrációs Projekt keretében támogatta az Európai Unió és sok-sok kismama tanúsíthatja fejlesztő voltát, melyről áprilistól a projekt honlapján is lehet információt szerezni.
Február elejétől azonban, helyben is részt lehet venni ezeken a foglalkozásokon, melyekről információt Staudinger Csillától kérhetnek az érdeklődők telefonon, a 30/33-11-844-es telefonszámon, vagy e-mailben: maminokmail@gmail.com.
(Staudinger Csilla)

Nincsenek megjegyzések: